skip to Main Content
Ouderwets Binnendeur Beslag: Een Unieke Touch

Ouderwets binnendeur beslag: een unieke touch

Vintage stijl is in opkomst

De vintage stijl is een ware woontrend. Hoe u dit in uw nieuwbouwwoning toe kunt passen? Kies in plaats van standaard deurbeslag voor echt ouderwets binnendeur beslag! Dit geeft uw woning of bedrijfspand een klassieke look die helemaal in de meest trendy woonstijlen van het moment past. Onze tip? Kies voor tweedehands: klassiek binnendeur beslag gemaakt van materialen van topkwaliteit.

Hoge kwaliteit zorgt voor duurzaamheid

Ouderwets deurbeslag werd gemaakt van materialen als brons, messing, gietijzer en smeedijzer. Geen wonder dus dat producten van jaren geleden er nu nog als nieuw uitzien! Het vakwerk van vroeger is bijna niet te evenaren. Kies voor ouderwets binnendeur beslag, en u haalt dit ware vakwerk in huis. Bovendien is het hergebruik van oude producten goed voor het milieu. Er hoeven immers geen nieuwe materialen geproduceerd te worden, en bovendien komt er geen extra afval in het milieu terecht.

Aanvulling in trendy interieurstijlen

Net als de klassieke estrikken vloer waar we het eerder al over hadden, past ook het ouderwets binnendeur beslag binnen de laatste interieurtrends. Zo staat het onder andere prachtig in industriële interieurs. Bij de industriële stijl horen betonnen vloeren, robuuste meubels en details zoals het deurbeslag van ijzer en staal. Wij adviseren om het af te wisselen met wat ‘zachtere’ accessoires, zoals een lekker tapijt of zachte kussens om te voorkomen dat de ruimte er kil en koud uit komt te zien.

Kies voor echte oude producten

Wij raden het af om uw ouderwets binnendeur beslag nieuw te bestellen. Er is namelijk een grote kans dat u een kunststof namaak exemplaar aanschaft. Dat ziet er een tijdlang mooi uit, maar het heeft op de lange duur niet hetzelfde effect als echt klassiek binnendeur beslag. Onze tip? Ga eens op zoek naar een betrouwbare verkoper van tweedehands binnendeur beslag. Dan haalt u echt ouderwets vakwerk in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top