skip to Main Content

Organisatie

Bouw huis

Onze organisatie bestaat uit onafhankelijke specialisten op het gebied van aanvragen van offertes. Tevens hebben wij goed contact met verschillende bouwbedrijven, zo zijn wij dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw. Natuurlijk hebben we ook een streepje voor bij sommige bedrijven en kunnen we u een snelle afhandeling van uw offertes garanderen. Wij zullen altijd discreet omgaan met uw gegevens en garant staan voor een snelle afhandeling. Bij ons kunt u offertes aanvragen voor onderstaande diensten.

Bij ons kunt ook informatie aanvragen omtrent de volgende onderwerpen:

Nieuwbouw

Nieuwbouw is zoals de naam suggereert het bouwen van nieuwe dingen op plekken waar daar vraag naar is. Met nieuwbouw wordt iets gebouwd vanaf stand nul, dit betekent dat er een stuk grond wordt uitgezocht waar vervolgens een gebouw, kantoor of iets anders wordt gebouwd. Zo wordt dus voldaan aan de vraag van nieuwe bewoners en nieuwe woonruimte. Nieuwbouw zorgt vaak voor een beter stadsbeeld vanwege het uiterlijk wat nieuwbouw geeft aan een stad of dorp.

Verbouw

Verbouw is het verbouwen van een gebouw,kantoor of een ander soort constructie waar renovatie aan nodig is. Verbouwen kan soms nodig zijn vanwege het nodig hebben van nieuwe ruimte, of het simpel renoveren van sommige constructies. Verbouwen is meestal van toepassing op oude huizen of constructies. Dit komt doordat oude gebouwen worden aangetast door de tand des tijd waardoor het gebouw vaak niet meer betrouwbaar is om in te wonen. Soms kan door een gezinsuitbreiding een huis gewoon simpelweg te klein zijn. Een huis kopen is voor deze gezinnen vaak te duur, dus is verbouwen een betere uitkomst.

Renovatie

Renovatie

Als iets gerenoveerd wordt betekent het vaak dat iets wat oud of kapot is weer als nieuw wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van een oude oldtimer. n de bouw is het niet anders, soms is een fundering van een huis zodanig verzakt of aangetast door vocht of simpelweg tijd, dat dit vervangen moet worden.

Onderhoud

Bij onderhoud denken we aan de stappen die genomen moeten worden om verbouwen of renovatie te voorkomen. Als een huis bijvoorbeeld veel uit hout bestaat of materiaal wat snel kapot gaat, proberen we dit met beschermend materiaal te versterken. Zo drukt u de toekomstige kosten voor het verbouwen of renoveren, en versterkt u ook nog eens uw huis.

Afbouw

Als een huis zijn taak heeft volbracht, moet dit worden afgebroken. Dit heet dan wel afbouwen. Soms kan een huis of constructie niet meer hersteld worden en moet dan verwijdert worden. Afbouw is dan de oplossing.

Back To Top