skip to Main Content

Geef uw tuin een unieke look met gietijzeren lantaarnpalen

Een vintage look met klassieke staande buitenlampen

Wilt u uw woning en tuin een unieke look geven? Kies dan voor gietijzeren lantaarnpalen. Wij vertellen u hier meer over in dit blog. Klassieke lantaarnpalen van gietijzer zijn zeer populair. U kunt deze dan ook bij diverse specialisten een lantaarnpaal van gietijzer kopen. Wij vertellen u meer over de vele mogelijkheden en opties, alsmede over de eigenschappen van gietijzeren lantaarnpalen.

Mogelijkheden van gietijzeren lantaarnpalen

Kiest u voor gietijzeren lantaarnpalen, dan zijn er diverse mogelijkheden voorhanden. U kunt gegarandeerd altijd het juiste model lantaarnpaal vinden, die geheel aan uw wensen zal voldoen. U heeft de keuze uit de volgende opties:

  • Een 3-lichts lantaarn
  • Een straatlamp met 5 lampen
  • Een buitenlantaarn met enkele verlichting
  • Een paallantaarn met een monumentale look

Zoals u ziet heeft u voor uw gietijzeren lantaarnpalen vele mogelijkheden. Naar welke soort gietijzeren lantaarnpaal gaat uw voorkeur uit?

Antieke materialen

Wat is nu het verschil tussen gietijzeren lantaarnpalen en de lantaarnpalen van vroeger? Dit betreft vooral het materiaalgebruik. Tegenwoordig is het steeds makkelijker een product te vervangen, waardoor de lampen van een lagere kwaliteit worden geproduceerd. Vroeger werd er meer aandacht gegeven aan een langere levensduur van een product, aangezien dit toen nodig was. Als u echter de keuze maakt voor een specialist die ware kwaliteit garandeert, kunt u al gauw gietijzeren lantaarnpalen van hoogwaardige materialen vinden. Deze zijn van duurzame kwaliteit en bestand tegen diverse weersinvloeden.

Duurzame verlichting

De afgelopen jaren hebben er in de verlichting vele veranderingen plaatsgevonden. Het nostalgische aspect van gietijzeren lantaarnpalen is magnifiek, hoewel moderne verlichting eenvoudiger is. Goed nieuws is dat enkele specialisten ook een e-27 fitting aan hun verlichting hebben bevestigd. Dit maakt dat u ook een gloeilamp, spaarlamp of andere lichtbron kunt bevestigen. Deze zijn tevens aansluitbaar op een bewegingssensor. Zo krijgt uw verlichting een modern omhulsel. Ook bent u zo beter beschermd tegen ongewenste insluipers.

Ga op zoek naar gietijzeren lantaarnpalen

Bent u benieuwd wat gietijzeren lantaarnpalen voor uw woning kunnen betekenen? En wenst u verlichting die geheel bij uw stijl en wensen past? Ga dan te rade bij een specialist. Middels het internet kunt u snel inzicht krijgen in de aanwezige mogelijkheden. Er zijn genoeg specialisten die u van advies omtrent gietijzeren lantaarnpalen kunnen voorzien. Wij wensen u veel succes met het kopen van gietijzeren lantaarnpalen!

Back To Top