skip to Main Content
Natuursteen Behandelen? Wij Geven Informatie!

Natuursteen behandelen? Wij geven informatie!

Laat uw natuursteen behandelen door een specialist

Bent u op zoek naar een ervaren specialist om uw natuursteen voor u te onderhouden of repareren? Dan hebben wij de geschikte partij voor u gevonden! Familiebedrijf Natuursteen Behandelen heeft al meer dan 30 jaar ervaring, en biedt ook nog 100% tevredenheidsgarantie. Zij komen overal in Nederland bij u langs om uw vloer, aanrecht, badkamer of tegelwand van natuursteen voor u te onderhouden. In dit blog vertellen wij u graag meer over familiebedrijf Natuursteen Behandelen.

Verschillende behandelingen

De specialisten van Natuursteen Behandelen weten precies wat voor behandeling ze op uw natuursteen moeten toepassen om deze weer te laten stralen. Er zijn namelijk verschillende soorten natuursteen, zoals marmer, granito, travertin, Chinees of Belgisch hardsteen. Ieder van deze steensoorten moet op een andere manier aangepakt worden. Bij Natuursteen Behandelen bieden ze hiervoor verschillende behandelingen:

  • Kristalliseren
  • Polijsten
  • Impregneren
  • Afslijpen

Ook voorzien ze u graag van advies op maat over het reinigen en het onderhoud van uw natuursteen.

Reparatie van uw natuursteen

Is uw vloer, aanrecht, wandtegel of badkamer van natuursteen beschadigd? Ook dan bent u bij Natuursteen Behandelen aan het juiste adres. Wanneer u een foto stuurt van uw vloer, dan krijgt u een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte terug. Vervolgens komen de specialisten bij u thuis langs om een gratis demonstratie geven. Tijdens deze demonstratie wordt er een klein stukje van uw vloer behandelt. Bent u tevreden over het resultaat van deze demonstratie en de offerte? Dan gaan zij voor u aan de slag om uw natuursteen te behandelen met een unieke Spaanse behandelmethode. Naderhand wordt de werkplek uiteraard weer netjes en stofvrij opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top