skip to Main Content
Schoorsteenonderhoud, Aanleg Of Renovatie? Schakel Een Specialist In!

Schoorsteenonderhoud, aanleg of renovatie? Schakel een specialist in!

Schoorsteenspecialisten inhuren

Heeft u een schoorsteen? Dan weet u vast ook wel dat deze regelmatig vies wordt. Het vuil van een schoorsteen kan bij slecht onderhoud overal terecht komen. Zwart vuil kan bijvoorbeeld uw woonkamer binnendringen of vuile lucht kan uw gezondheid ongemerkt in gevaar brengen. Daarnaast kunnen vogels en ongedierte zich nestelen in uw schoorsteen. U kunt dit voorkomen door de schoorsteen regelmatig goed te onderhouden. Doet u dit zelf of schakelt u liever een specialist in? Wij zouden het wel weten…

Schoorsteenonderhoud binnen én buiten

Een gewone schoorsteenveger reinigt uw schoorsteen enkel van binnen. Voor een uitgebreide reiniging schakelt u daarom beter een dak- en schoorsteenspecialist in. Hij of zij kan niet alleen de binnenkant van uw schoorsteen reinigen, maar ook het uitstekende deel aan de buitenkant. Zo heeft u alles in één keer schoon! En dat terwijl u andere zaken kunt regelen terwijl de specialist het zware werk voor u doet. Dat is toch ideaal?

De aanleg van een schoorsteen

Heeft u nog geen schoorsteen, of is deze nog niet open? Dan kunt u ervoor kiezen om een schoorsteen te plaatsen. De aanleg van een schoorsteen heeft veel voordelen. Zo zit u in de koude wintermaanden gezellig met uw partner of gezin rond het vuur en heeft uw huis een mooi middelpunt. Ook voor het aanleggen van een schoorsteen raden we aan om een specialist in te huren. Zij weten immers precies hoe ze een rookkanaal moeten leggen dat uw schoorsteen van binnenuit niet aantast, zodat het makkelijker te onderhouden is en ook uw eigen gezondheid niet schaadt.

Schoorsteen renoveren

Heeft u al een schoorsteen, maar blijkt deze om de een of andere reden niet goed te functioneren? Komt rook bijvoorbeeld van plekken waar dat niet hoort? Nestelen vogels of andere dieren zich in uw schoorsteen waardoor deze onbruikbaar wordt? Komt het cement in uw schoorsteen los of is deze op een andere manier beschadigd? Dan kunt u uw schoorsteen laten renoveren door schoorsteen- en dakspecialisten.

Niet alleen uw schoorsteen vernieuwen, maar ook uw dak? Lees over de voordelen van een kunststof dakbedekking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top