skip to Main Content
Profiteer Van Legservice Bij Uw Parketvloer

Profiteer van legservice bij uw parketvloer

Waarom u uw parketvloer beter kunt laten leggen

Zit u eraan te denken om een parketvloer te kopen voor bijvoorbeeld uw woonkamer? Een parketvloer biedt veel voordelen. Misschien bent u wel een handige Harry en wilt u uw vloer ook zelf leggen. Alhoewel u ongetwijfeld gouden handen hebt, is het toch aan te raden om een parketvloer te laten leggen door een professional. In dit blog leggen we met plezier uit waarom.

Voorbereiding

Een gerenommeerd bedrijf zal ten eerste altijd een afspraak met u maken voor bij u thuis. Bij u thuis zullen professionals de actuele staat van uw ondervloer beoordelen en de ruimte waarin u die wilt hebben. Zo weet u zeker dat de juiste voorbereidingen worden getroffen. Tot slot zal er altijd in overleg met u een datum worden gepland voor het daadwerkelijk leggen van de vloer.

De nodige tijd inplannen

Als u zelf de vloer gaat leggen, is er de kans dat u zich verkijkt op de hoeveelheid tijd die u ervoor nodig hebt. U zal de eerste niet zijn, die er toch langer mee bezig is dan van tevoren gedacht. Vooral wanneer het een grote ruimte betreft. Als u een professional inhuurt zal deze een goede inschatting maken over hoeveel tijd hij of zij kwijt denkt te zijn. Gemiddeld kan er 50m2 vloer per dag worden gelegd.

De vloer leggen

Een parket vloer is van hout en dat is een ‘levend’ materiaal. Een professional houdt bij het leggen rekening met het feit dat de vloer uitzet en krimpt bij temperatuurwisselingen. Op deze manier voorkomt u een boel narigheid in de toekomst. Daarom is het verstandig om bij een parketvloer altijd voor een legservice te gaan.

Behoefte aan meer tips en tricks over uw interieur en andere doe-het-zelf zaken? Hou dan vooral ons blog in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top