skip to Main Content
Werkgever In De Bouw? Overweeg Payrolling

Werkgever in de bouw? Overweeg payrolling

Waarom kiezen voor payroll in de bouw

De bouwsector heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Niet alleen de sector in het algemeen is gekrompen door de gevolgen van de coronacrisis en de stikstofproblematiek, ook het personeelstekort is daardoor toegenomen. Het wordt steeds moeilijker om goed geschoold personeel te vinden en te behouden. En dat naast het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden om uw bedrijf overeind te houden. Gelukkig zijn er manieren om het allemaal wat makkelijker te maken. Eén daarvan is in zee gaan met een payrollbedrijf. Waarom dat een slimme zet is voor de bouwsector leest u in dit artikel.

Payroll voor de moderne werkgever

Om goed personeel te vinden en te behouden, is het noodzakelijk als werkgever aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te kunnen bieden. Om bij te blijven is het geen slecht idee om je salarisadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf. Een payrollbedrijf is gespecialiseerd in het uitbetalen van lonen en het bijhouden van personeelszaken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van fouten en krijgen uw medewerkers ook (vaak digitaal) meer inzicht in hun salaris. Uiteraard behoudt u de regie op het gebied van de bouwwerkzaamheden.

Voordelen van payrolling in de bouwsector

Met een gerust hart het werk doen waar u echt goed in bent, dat is waar elke ondernemer van droomt. Als u met een payrollbedrijf werkt, heeft u in ieder geval één zorg minder. Zo geniet u van voordelen zoals:

  • U kunt meer tijd en energie in uw bedrijf steken
  • U hoeft de loonadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet langer dan 2 jaar door te betalen
  • U loopt geen enkel risico meer met betrekking tot arbeidsovereenkomsten
  • U bent niet langer verplicht aangesloten bij de Arbodienst

Een goed payrollbedrijf kan zelfs onderzoek doen naar de actuele tarieven per uur voor vakmensen in uw werkgebied. Meer weten over payrolling of wilt u graag een aanbeveling ontvangen? Dan kunt u ons altijd contacteren via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top