skip to Main Content

Zorgwoning bouwen kosten

Zorgwoning bouwen kosten

Zelfstandig wonen, mantelzorger in de buurt

Heeft een van uw dierbaren een hulpvraag, maar kan deze toch redelijk zelfstandig functioneren? Dan is een zorgwoning een goede oplossing. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt, terwijl de hulpbehoevende genoeg privacy heeft. Maar een zorgwoning bouwen brengt kosten met zich mee. Lees in dit blog meer over de kosten van een zorgwoning bouwen.

Soorten zorgwoningen

De kosten van een zorgwoning hangen af van een aantal factoren, zoals de afmetingen en uw specifieke wensen. Ook de opties die u kiest zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. U kunt zelfs de inrichting volledig uitbesteden. Uiteraard hangt hier een prijskaartje aan. Ook het soort woning heeft invloed op de kosten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een drempelloze zorgwoning
  • Een prikkelarme zorgwoning
  • Een energieneutrale zorgwoning
  • Een zorgwoning met een tweede slaapkamer
  • Een zorgwoning met extra bergruimte
  • Een zorgwoning met elektrische schuifdeuren

Prijsindicatie en offerte

Heeft u een bedrijf gevonden die uw zorgwoning wil gaan bouwen, dan zal deze nagaan wat uw wensen en behoeften zijn. Hiervoor ontvangt u één of meerder prijsindicaties. Daarbij wordt rekening gehouden met uw budget, of de zorgwoning bestaand is of nieuw gebouwd moet worden en of uw wilt huren, huur/kopen of kopen. Ook de termijn waarop u uw zorgwoning wilt laten bouwen, speelt een rol. Op basis van uw keuze wordt een woning verder uitgewerkt. Indien u dit wilt, kunt u de afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair kiezen. Bent u tevreden, dan ontvangt u een definitieve prijsspecificatie en offerte. Na ondertekening kan begonnen worden met de bouw van de zorgwoning.

Kosten voor het bouwen van uw zorgwoning

Wilt u weten wat bij een zorgwoning bouwen kosten zijn die u kunt tegenkomen? Laat u dan goed informeren door een gespecialiseerd bedrijf. Heeft u onlangs een zorgwoning laten bouwen en wilt u meer vertellen over de kosten hiervan? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top