skip to Main Content
Veilige Sluitsystemen Voor Woningen En Kantoren

Veilige sluitsystemen voor woningen en kantoren

4KS: veilig, robuust en stabiel

Bij het bouwen van woningcomplexen en kantoren komt veel kijken. Er moet over veel dingen nagedacht worden, bijvoorbeeld over de sluitsystemen die worden toegepast. Dit is belangrijk voor de veiligheid van de gebouwen. Daarnaast moeten in een woningcomplex bewoners wel allemaal de gezamenlijke ruimtes kunnen betreden, maar ieder heeft zijn eigen privévertrekken. Ook in kantoren hoeft niet iedereen toegang te hebben tot alle ruimtes en terreinen. Met het sluitsysteem 4KS zijn uiterst complexe sluitsystemen realiseerbaar. Het systeem is robuust en functioneert onder de zwaarste omstandigheden. Hieronder leest u meer over het 4KS sluitsysteem

De voordelen van 4KS

De betrouwbare technologieën van de 4KS-cilinder, bieden duurzame beveiliging tegen illegale manipulatiepogingen. Na vele jaren werken ze nog als op de allereerste dag. Zelfs bij productiebedrijven waar veel vuil vrijkomt, blijven de sluitsystemen onder alle omstandigheden functioneren. De voordelen van 4KS op een rij:

  • Robuust en extreem duurzaam
  • Functioneert onder de zwaarste omstandigheden
  • Voor uiterst complex gestructureerde sluitsystemen
  • Veervrije technologie
  • Praktisch niet te manipuleren

Optimale veiligheid voor elk gebouw

4KS is ideaal voor sluitsystemen met een erg complexe constructie en een groot aantal verschillende groepen gebruikers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan woningcomplexen, kantoren, universiteiten, winkelcentra, handelsketens en industriële bedrijven. Er zijn vele uitvoeringen en opties mogelijk voor 4KS-cillinders, zoals schakelcilinders, dubbele cilinders, halve cilinders, knopcillinders, hevelcilinders en meubelcilinders. Er is dus een passende cilinder voor iedere ruimte en verdieping, kast en vitrine, bediening van slagbomen en andere elektronische systemen. Het sluitsysteem bepaalt dus wie op welk punt toegang krijgt. De toegang wordt zo duidelijk gestructureerd. Dit levert meer gebruiksgemak en een hogere veiligheid op.

Het sluitsysteem 4KS voor uw project

Wilt u in uw bouwproject ook de technologie van 4KS toepassen? Ga voor dit sluitsysteem dan naar een gecertificeerde slotenmaker. Zij kunnen u meer vertellen over 4KS en u helpen met de installatie ervan. Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top