skip to Main Content
Mini Koelcel Op Maat

Mini koelcel op maat

Een mini koelcel laten plaatsen

Vaak denken mensen dat ze geen ruimte hebben voor een koelcel of dat een koelcel op maat alleen iets is voor grote horecaondernemingen. Maar dit is zeker niet het geval! Wist u namelijk dat er ook zoiets is als een mini koelcel? Hierbij ervaart u alle voordelen die een koelcel van groter formaat ook met zich meebrengt. U kunt met een koelcel eenvoudig voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. En het mooiste is: u heeft er niet eens heel veel ruimte voor nodig. Lees hier meer over de voordelen en toepassingen van een mini koelcel.

Mini koelcel voor de horeca

Heeft u weinig ruimte voor een grote koelcel, maar heeft u toch etenswaren die u goed moet koelen? Dan is een koelcel essentieel. In een koelcel blijven de producten namelijk optimaal bewaard. Dit is in een gewone koelkast helaas niet altijd het geval. Gelukkig zijn er koelcellen te bestellen met het formaat van een gewone koelkast. U gebruikt dus niet onnodig veel ruimte, maar houdt wel al uw producten vers. Bestel een koelcel met HACCP panelen voor het beste resultaat.

Medische mini koelcel voor medicijnen

Een mini koelcel wordt ook veel gebruikt voor het veilig bewaren van medicijnen. Ook hiervoor is een mini koelcel de ideale oplossing. Informeer dan wel naar speciale apothekerskoelcellen of koelcellen voor medisch gebruik. Want een medische koelcel moet weer aan andere eisen voldoen dan een koelcel voor de horeca.

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Met een mini koelcel is het dus voor iedere ondernemer mogelijk om een koelcel te laten plaatsen. U kunt een koelcel op maat laten maken om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Zo verspilt u geen onnodige vierkante meters en kunt u toch voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Back To Top