skip to Main Content

De mogelijkheden voor standbouw op een beurs

Standbouw op een beurs

In Nederland worden het hele jaar door vele beurzen georganiseerd. Sommige beurzen zijn eenmalig, maar de meest beurzen keren jaarlijks terug. Voor bedrijven is het de grote kunst om zich op een beurs goed te onderscheiden van de concurrentie. Neemt uw bedrijf binnenkort ook deel aan een beurs? Dan is het handig als uw bedrijfspresentatie er tiptop uitziet. Hoe zorgt u voor een strakke beursstand? In dit blog leest u wat de mogelijkheden zijn voor standbouw op een beurs.

Opvallen met goede standbouw op beurs

Als bedrijf opvallen valt tegenwoordig niet meer mee. Kopieergedrag van wat goed werkt als reclame is schering en inslag. Gevolg: veel bedrijfspresentaties lijken op elkaar. Staat u met uw bedrijf op een beurs, dan is het de kunst (lees: uitdaging) om onderscheidend te zijn in uw beurspresentatie en uw standbouw voor een beurs. Een goede en opvallende stand trekt meer bezoekers, en dat is goed nieuws voor uw handel. Standbouw voor een beurs is een vaardigheid die u als bedrijf aan een professionele standbouwer kunt uitbesteden. Onderstaande leest u meer over de flexibele keuzemogelijkheden voor standbouw op de beurs.

Modulaire standbouw voor beurs

De meest voordelig keuze van standbouw op een beurs is modulaire standbouw. Een modulaire stand bestaat uit losse panelen die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Een modulaire stand is makkelijk op- en af te breken. Daarnaast kunt deze stand eenvoudig hergebruiken.

Houtbouw voor uw stand

Met houtbouw voor uw stand heeft u meer creatieve mogelijkheden. Houten onderdelen kunnen in alle maten en alle kleuren vervaardigd worden. Een combinatie van houtbouw en modulaire elementen is natuurlijk ook mogelijk. Specifieke onderdelen van uw stand zijn hiermee opnieuw te gebruiken. Houtbouw geeft dus meer creatieve ruimte in het ontwerp. Houd er wel rekening mee dat houtbouw kostbaarder is en dat de opbouwtijd op de beurs langer is.

Projectbouw voor uw beursstand

Kiezen voor projectbouw voor uw stand is ook mogelijk. Dat geeft u alle vrijheid voor uw standbouw voor de beurs. U kunt hierin al creativiteit loslaten. Met projectbouw weet u zeker dat uw stand opvalt. Denk daarbij ook aan mogelijkheden tot wandprojectie en presentaties op (gekoppelde) beeldschermen. U mag het bedenken, de professionele standbouwer voert het voor u uit!

Professionals voor standbouw beurs

Laat standbouw voor een beurs altijd aan professionals over. Zij weten wat mag en wat kan! Voordat u aan standbouw voor een beurs begint, is het belangrijk om uw maximale budget te bepalen en vast te stellen. Zo wordt u niet met financiële tegenvallers geconfronteerd. Voor elk budget is een fraaie stand mogelijk. Hoe groot is het belang van de beurs? Ook daarop kunt uw budget afstemmen. Bespreek dit vooraf met professionele en ervaren standbouwers. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Back To Top