skip to Main Content
Dakramen Plaatsen Lelystad

Dakramen plaatsen Lelystad

Een dakraam laten plaatsen, goed idee!

Een kamer zonder ramen is donker en voelt benauwd aan. Zeker op een zolder kan het lastig zijn om te zorgen voor daglicht en frisse lucht. Gelukkig is er dan de optie om een dakraam te laten plaatsen. Ik vertel je graag meer over de voordelen van een dakraam.

1. Meer licht in huis dankzij een dakraam

Natuurlijk licht is goed voor de mens. We worden er energieker en vrolijker van en we voelen ons er zelfs gezonder door. Zeker nu we tegenwoordig zo veel staren in het onnatuurlijke licht van onze tablets, laptops, telefoons en andere beeldschermen is de afwisseling met natuurlijk licht belangrijk. Maar op sommige plekken in huis is het nou eenmaal best lastig om te zorgen voor genoeg licht, bijvoorbeeld op een zolderkamer. Dan is een dakraam natuurlijk de ideale oplossing! Doordat er licht binnenkomt via het raam, is het niet langer nodig om continu een lamp aan te hebben. Dit is dus ook nog eens goed voor je energiekosten.

2. Dakraam plaatsen is eenvoudig

Een dakraam plaatsen is niet zoveel werk als het misschien lijkt. Een professioneel bedrijf heeft deze klus in een handomdraai geklaard. Ook de afwerking van het dakraam neemt niet heel veel tijd in beslag. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een dakkapel te laten plaatsen. Maar dit is veel meer gedoe dan een dakraam. Met een dakkapel moet er namelijk een groter stuk van het dak worden weggehaald.

3. Het huis lijkt ruimer

Door een dakraam in een kamer te laten plaatsen, verruim je letterlijk het uitzicht. De kamer zelf wordt niet per se groter, maar oogt wel ruimer. Met name een zolderkamer kan zonder ramen nogal benauwd aanvoelen. Met een dakraam los je dit op. Bovendien kan een dakraam de meerwaarde van een huis verhogen, doordat een kamer groter lijkt.

Laat dus dakramen plaatsen in Lelystad en merk zelf de vele voordelen van dakramen! En is het dakraam eenmaal geplaatst? Vergeet dan ook niet om na te denken over de juiste zonwering voor het dakraam van Fakro of Velux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top